Kartonnen dozen op maat voor jouw onderneming

Je zou het misschien niet denken, maar kartonnen dozen kunnen best belangrijk zijn in een onderneming. Dat klinkt vast gek, maar het is wel zo. Denk maar na. Wanneer er wat besteld wordt, wordt het vaak in een doos gedaan. In een zin is het een stukje investering. Een grotere doos is duurder dan een kleine doos. Klinkt logisch. Maar er wordt niet opgelet. Wat veel ondernemingen doen is dozen inkopen van één maat. Een doos blijft een doos dus waarom zou je er verschillende kopen? Hier is waar je naar het product moet kijken. Dozen zijn vaak best groot, handig om veel producten in kwijt te kunnen. Maar wat nou als er meer één product gekocht wordt? Dan heb je een grote doos voor niks. Ook voor de klant is het onhandig. Zij krijgen grote kartonnen dozen binnen voor een klein product. Als dit gebeurd is het zeer waarschijnlijk dat de klant niet meer terug komt. De klant is lui. Zij willen niet veel doen. Met een grote kartonnen doos moeten ze weer opruimen. Het kan veel ruimte in beslag nemen. Nog een nadeel? Een grote doos past niet door de brievenbus. Als een klant ziet dat zij de hele dag thuis moeten zitten voor het pakketje kunnen ze snel afhaken. Dat is niet zo fijn voor jouw onderneming. Van de klanten moet je het hebben. Het is dus belangrijk om kartonnen dozen op maat te laten maken. Door middel van dozen op maat haal jij klanten binnen. Minder troep en zij hoeven niet de hele dag thuis te wachten. Perfect. Kartonnen dozen kunnen ook belangrijk zijn zonder onderneming. Wanneer je verhuist bijvoorbeeld.

kartonnen dozen op maat

Kartonnen dozen op maat voor thuis

Heb jij geen onderneming? Dan kunnen dozen op maat ook nuttig zijn. Een kleine doos bijvoorbeeld neemt zo min mogelijk ruimte in beslag. Handig om wat eigendommen in kwijt te kunnen. Dozen op maat zijn handig voor als je het moeilijk vindt spullen weg te gooien maar je er eigenlijk geen ruimte voor hebt. Dozen thuis worden vaak gebruikt bij kerstspullen. Deze spullen heb je elk jaar nodig, maar alleen voor enkele dagen. Daarbij kunnen dozen op maat jouw dienen. Makkelijk weg te stoppen en hierbij hoef je niks weg te gooien. De maat van de doos kan zelf gekozen worden. Hierdoor hoeft het niet in de weg te staan. Bij het verhuizen kan het ook heel handig zijn. Dozen inpakken kan je het best georganiseerd doen. Voor elke ruimte dozen gebruiken, niet bij elke doos maar van alles instoppen. Door georganiseerd te werk te gaan kan je makkelijk jouw nieuw woning inrichten.

Klik hier en laat uw kartonnen dozen nu op maat maken door een specialist

Communicatiebureau

Communicatiebureau

Je kunt als bedrijf nog zulke geweldige producten of diensten aanbieden en vol ideeën zitten, als jij die niet maar de wijde […]

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *